El passat 4 d'abril vàrem fer una crida demanant la donació d'una furgo.
 
La resposta va ser ràpida i des de GO Motor del grup Joaquim Oliva, van posar-se en contacte amb nosaltres i ens la van oferir.
 
Moltes gràcies a GO Motor del Grup Oliva Motor (Peugeot, Citroën, Honda, BMW i Mini) per aquesta donació tan important pel benestar dels animals acollits en la Protectora i així poder fer els trasllats en cas de necessitat a les Clíniques Veterinàries.
 
Darrere d'aquesta donació hi han persones sensibles a la problemàtica que vivim cada dia les Protectores, entre ells el Sr. Santiago Oliva un dels propietaris del Grup Oliva, el Sr. Enrique Viñuales Director de V.O i seguidor nostre en facebook, i va ser qui va donar l'avís de la petició, i el Sr. Daniel Fernández Cap de Vendes de V.O, persona de contacte amb la protectora. També el nostre agraïment a Renta cotxes Detail Car de Reus, que van fer la neteja del vehicle i al tècnic el Sr. Ricard Leon per la revisió i posada a punt del vehicle.
 
Moltíssimes gràcies a tots per la vostra desinteressada dedicació i fer possible aquesta donació.
 
Gràcies de Tot Cor!! de part nostra i de tots els "peluts".
 
AQUÍ TENIU EL RESULTAT!!
 
En la foto el Sr. Daniel Fernández fa entrega de les claus a la Presidenta de la Protectora la Sra. Maria Rosa Montserrat.
 
Puede ser una imagen de 2 personas y personas de pie